MyChef ∞ Diner aan huis Den Haag ∞ over mychef MyChef ∞ Diner aan huis Den Haag ∞ over mychef

MYCHEF TOKO2GO

 

MyChef Toko2Go opent tweede vestiging!

MyChef Toko2Go heeft een tweede vestiging geopend in Rijswijk. Vanaf donderdag 8 oktober zijn de deuren geopend om de heerlijkste Indische gerechten af te halen of te laten bezorgen. Het adres is:

Diepenhorstlaan 2a 2288 EW Rijswijk

070 - 2055444

MyChef Toko2Go Rijswijk is geopend van donderdag tot en met zondag van 17.00 tot 21.00 uur.

Bij MyChef Toko2Go kun je authentieke Indische gerechten bestellen die je kunt afhalen of laten bezorgen. De recepten zijn al eeuwen in onze familie, overgedragen van generatie op generatie. De gerechten worden met een glimlach door onze bezorgers snel en warm thuisbezorgd. Ook vegetariërs en veganisten komen aan hun trekken. Heb je een allergie of een andere speciale wens, vraag dan meer informatie aan één van onze medewerkers. MyChef Toko2Go maakt uitsluitend gebruik van biologisch afbreekbare verpakkingen.

Kijk op Facebook voor onze aanbiedingen

MyChef Toko2Go Ypenburg

Oeverwallaan 130 2498 BK Den Haag (Ypenburg)

070 - 205 1153

Klik hier voor de MENUKAART

BIOLOGISCH AFBREEKBARE VERPAKKINGEN

De verpakkingen worden gemaakt van suikerriet, karton en bioplastic. Deze materialen zijn allemaal biobased en biologisch afbreekbaar. De verpakkingen worden van hernieuwbare grondstoffen gemaakt en kunnen na gebruik gecomposteerd worden. Deze zogenaamde eco take away disposables hebben dus geen negatieve impact op ons milieu. De bio takeaway disposables zijn gemaakt om eenmalig te gebruiken.